timonenonen Kantasuomalaisten puolella liki joka asiassa

Menetetyn itsenäisyyden muistopäivä.

Tänään on 6.12, joka aikoinaan merkitsi sitä, että juhlimme itsenäisen Suomen puolesta, mutta jo noin parikymmentä vuotta tämä on ollut jotenkin teeskentelyä, itsepetosta ja valhetta. Käytännössähän Suomella eiole edes tärkeintä itsenäisen valtion tunnusmerkkiä, omaa rahaa, jota oma keskuspankkimme hallinnoisi. Lisäksi suuri osa lainsäädännöstämme on pitkään pohjautunut Eu-direktiiveihin ja säädöksiin.

Joten on mielestäni melkoisen kummallista ylipäätänsä viettää ns."itsenäisyyspäivää" täysin ilman minkäänlaista käytännön itsenäisyytttä ja vapautta tehdä päätöksiä ilman Eu-komission sun muiden siunausta ja lupaa.

Jotta tällekin päivälle olisi aihetta, täytyy meidän irtautua sekä Eu.sta, että eurostoliitosta.

Eipä tässä muuta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mistä näitä Suomen pilkkaajia oikein sikiää?
Miten itsenäinen Suomi oli kun 1918 porvarit liittivät Suomen Saksan alusmaaksi ja valitsivat saksalaisen kuninkaan? Tai sotien jälkeen kun NL ja Kekkonen hallitsivat Suomea?
Me olemme orjakansaa, me emme kykene itse hallitsemaan itseämme, aina on ollut ulkomainen hallitsija. Olkaamme ikionnellisia kun vihdoin saimme hyvän isännän! Iloitkaamme vapaudesta ja yhteisestä valuutasta!
Kauan eläköön Suomi ja EU!

"Parempi hyvän miehen huorana kuin huonon vaimona."

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Punikit yrittivät liittää Suomen Venäjän joukkojen ja aseiden avustamana Venäjän alusmaaksi.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Mistä näitä Suomen pilkkaajia oikein sikiää?

Ei tässä pilkata isänmaata, vaan poliitikkojamme, jotka ovat tehneet kataistrofaalisia päätöksiä maamme edun vastaisesti.

Käyttäjän POOL kuva
Olli Porra

Suomi on tänään juuri niin itsenäinen kuin itse haluamme, tai oikeastaan valitsemamme poliitikot haluavat. Tässähän se ongelma onkin: poliitikot ovat pettäneet kansan, markka on menetetty, rajat ovat auki ja Brysselin suojatyöpaikat kiinnostavat päättäjiämme enemmän kuin kansan hyvinvointi.

Juhlitaan nyt kuitenkin vielä tänään jäljellä olevaa itsenäissyyttämme, niin kauan kuin se on mahdollista.

Toimituksen poiminnat